måndag 29 augusti 2011

Barnsligt glad

Nu är det så här tydligen, att som bokbloggare i Sverige, (eller kanske i världen, vad vet jag) så är det inte pk att bli barnsligt glad för ett recensionsexemplar som förlaget har gett en gratis i utbyte mot att man bloggar om den. Det här vet jag. Men jag kan ändå inte låta bli att bli så där barnsligt glad. Det var nästan så att jag hoppade av glädje när jag öppnade paketet och såg vilken bok som låg däri. Okej, nu ljög jag lite för det var inte jag som öppnade, det var dottern. Hon brukar hjälpa till att öppna paket här hemma och hon frågar mig alltid Vad vill du helst ha, en bok eller? Ja, hon vet nog vad mamma helst vill att det ska vara i paketen som landar här hemma. Jag har bläddrat lite på måfå i boken och jag tror att jag kommer att gilla den.

4 kommentarer:

Emma sa...

Blir också jätteglad för somliga av mina recex :) För egen del handlar det inte särskilt mycket om förlagen (som bokbloggare gör jag ju reklam för dem hela tiden oavsett) utan att jag får hem en bok som jag verkligen har sett framemot att läsa, och jag ser det som en snäll gest när jag får en bok jag bett om. Att få en chans att läsa nya böcker hänger ju lite på det, annars hade jag troligen inte läst dem förrns de dök upp på bokrean ett par år senare.

Titti sa...

Det vore ju lite konstigt om vi inte blev glada med tanke på hur mycket vi bokbloggare gillar böcker.

Hanna sa...

Men åh! Nu blev jag sådär grön av avund!

Böckerx3/Metta sa...

Den har jag självfallet funderat på att läsa, men det är ju det där med tiden! Hoppas den är bra nu när du blev så glad :)

Related Posts with Thumbnails