söndag 28 augusti 2011

Böcker för 10 kronor kilot

Förra helgen handlade jag på bokloppis. Kilopris gällde. Jag köpte två kilo, det var ju ett så förmånligt pris. Jo, jag vet, jag borde kanske ha köpt lite till men jag ska ju knö i böckerna någonstans också. Det blev i alla fall ett fint exemplar av Charles Dickens En julsaga. Jag har ju i och för sig denna bok i mer än en utgåva både på svenska och engelska men den här, som var på svenska och med fina bilder, var inte alls så där sliten som den gamla biblioteksboken jag har. Hittade också Kulla-Gulla av Martha Sandwall-Bergström som jag läst någon gång för typ jättelängesen. Ökenbrevet av Göran Tunström och Hercule Poirots jul av Agatha Christie fick också följa med hem. Det börjar ju bli dags att planera julläsningen eller vad säger ni?

Böckerna inhandlades i den här söta affären. Där finns inte bara böcker utan även lite annat smått och gott. Där säljs bland annat även, håll i er nu! - älgskitspapper. Jo du läste rätt! Papper av älgskit. Det luktar inte, jag lovar. Jag köpte dock inget. Men nästa gång måste jag nog göra det.

4 kommentarer:

Lyrans Noblesser sa...

Ökenbrevet är superbra! Hmmm, den där butiken ligger ju inte så långt från mig, får nog ta en tur...

Titti sa...

Men men... Var bor du? För jag bor inte heller så långt från den där butiken. :-)

Titti sa...

Vi kanske skulle dejta vid Mjölkboa?

Elina sa...

Oj, kilopris o bokloppis har jag aldrig hört talas om. Jag hade velat vara där! (; Tänka sig vad det finns här i världen. (:

Related Posts with Thumbnails