14 mars, 2010

Nu är jag inte så anonym längre

Martina på Ett hem utan böcker la ju ut en bild på sig själv under veckan som gick. Jag har funderat ett tag på om jag ska våga lägga ut en bild på mig själv men har inte riktigt vågat. Men nu så bestämde jag mig för att inte vara så himla feg. Hur hemskt kan det vara att mina bloggläsare får se vem som skrivit inlägg här under snart ett års tid? Problemet är bara att jag avskyr att vara med på bild. Men efter att ha tagit ungefär sju miljoner olika bilder med min mobil så var det i alla fall ett som inte blev så hemskt. Så kära läsare, på bilden till vänster ser ni boknörden Titti i egen hög person. Jag har även vågat lägga länken till min blogg från min sida på Facebook så nu kanske personer som jag känner irl hittar hit också. Välkomna!

6 kommentarer:

Jenny - Mitt i boken sa...

Åh, vad modigt! Själv är jag inte där på långa vägar, men så småningom kanske :)

Hellre barfota än boklös sa...

Ja fast nu börjar jag nästan ångra mig... Det kommer nog dröja innan jag vänjer mig att se min nuna istället för det mycket snyggare heartagramet.. :-)

Lilla O sa...

Trevligt att se dig!
Vågar inte riktigt heller, men jag syns i alla fall nästan på Twitter.

Jenny - Mitt i boken sa...

Jodå, det är en jättefin bild! Kör på! :)

Jossan sa...

Fast den gör dig inte helt rättvisa, du råkar faktiskt vara lite sötare i verkligheten.

Hellre barfota än boklös sa...

Tack Jossan, vad snäll du är.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...