07 augusti, 2009

Recensionsex.



Jag har i veckan som gått mottagit mina första recensionex, vilket känns väldigt roligt. Det är sammanlagt fyra böcker från tre olika förlag. Den första boken jag fick var De modlösa av John Lapidus som utkommer på Lapidus förlag den 19 augusti. Tre sekunder av Roslund & Hellström, Piratförlaget. Nattens bibliotek av Alberto Manugel samt Tyst hav av Isabella Lövin, Ordfront förlag. Jag säger stort tack till alla tre förlagen för att jag fått dessa böcker och för att de ger en nystartad bokblogg chansen att tycka till om deras böcker. Jag ser fram emot att läsa dem alla och recensioner av böckerna kommer inom en mycket snar framtid här på bloggen.

3 kommentarer:

Annika sa...

Så kul! Jag skulle också vilja få ta emot recensionsex. Har du några tips till hur man ska gå till väga?

Trevlig läsning önskar

Annika

Fiktionista sa...

Vad kul med recensionsex! Då får du läsa på nu så vi andra får se vad du tycker!

Titti sa...

Boken från Lapidus förlag fick jag en förfrågan om via mail. De övriga har jag fått då jag själv mailat till förlagen och bett om recensionsex av de böckerna. Så gör det du också. Jag blev glatt överraskad när de skickade ut. Trodde bara de skickade till de större bokbloggarna men jag hade tydligen fel. :-)

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...