01 mars, 2010

Lästa böcker i februari

Det blev inte så många böcker lästa i februari. Dels tog Nicholas Nickelby alldeles för lång tid att läsa (och jag läste inte ut den som ni ser) och dels var läslusten som bortblåst. Men några böcker blev det alltså, och av nedanstående lista var det Gryningen kommer aldrig åter, Den siste brodern och Den röda grevinnan som stod för de bästa läsupplevelserna i februari.

Göran Hägg - Nya författarskolan
Lewis Carroll - Alice i underlandet
Daniel Woodrell - Gryningen kommer aldrig åter
Charles Dickens - Nicholas Nickleby (515 av 769 sidor)
Nathacha Appanah - Den siste brodern
Yvonne Hirdman - Den röda grevinnan

3 kommentarer:

Ingrid sa...

"Den röda grevinnan" är en bok till som jag ser fram emot- och jag förstår att Nicholas Nickelby kan ta musten ur en... det är en tjock bok... jag fick lite hjälp på traven med den en gång i tiden eftersom jag läste den samtidigt som den gick som teaterpjäs på TV (jättefin uppsättning från BBC(tror jag).

Boktokig sa...

Ser att du har läst några böcker som jag är nyfiken på! Kul!

Hellre barfota än boklös sa...

Ingrid: Jag funderade faktiskt på om jag skulle försöka få tag i någon filmatisering av Nicholas Nickleby. Men det blev aldrig så under tiden jag läste. Jag har hört gott om BBC's filmatisering tidigare.

Boktokig: Vilka böcker är det du är sugen på att läsa?

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...