torsdag 16 september 2010

Beautiful Blogger AwardJag har fått denna award från Ingrid och Annika. Tack så mycket!

Annika motiverar detta med: Hellre barfota än boklös har jag följt med stort intresse under en längre tid och även om vi inte delar samma smak när det gäller böcker så är vi båda innehavare av ett stort intresse för att skriva. Jag följer hennes process med stort intresse.
Utmärkelsen från Ingrid fick jag med följande motivering: Här är en kvinna som följer sin författardröm- (jag håller tummarna så för dig, Titti!) och så skriver hon om och recenserar böcker som jag väldigt ofta känner att jag vill läsa. Tittis norska utmaning tänker jag följa med stort intresse.

När man har fått denna utmärkelse måste man:

- kopiera in awardbilden i din blogg för att visa att du har fått den

- tacka och länka till den som nominerade dig

- nominera sju andra bloggare och länka till dem

- berätta sju intressanta saker om dig självJag vet inte ens om jag kan komma på sju saker som är intressanta om mig själv. Så jag är lite rebell och bryter mot den där regeln. Okej? Och sen är det så himla svårt att välja ut bara sju andra bloggare att ge den vidare till. Så jag ger den helt sonika till alla bloggar som finns listade i min bloggroll som du hittar i vänstermarginal, samt alla bloggar där jag brukar lämna avtryck hos, eller som jag brukar läsa regelbundet, eller mindre regelbundet och till alla bloggar som jag någon gång har besökt eller tänkt att besöka. Har jag täckt in alla nu? Ingen nämnd, ingen glömd. Och så förstås alla som läser min blogg och som lämnar avtryck här, eller ni som tänkt läsa min blogg men inte hittat hit än. ;-)

En kommentar från Zachan fick mig att klura lite extra på de där sju sakerna om mig själv. Så varsågoda:

1. För flera år sedan registrerade jag mig på Lunarstorm (nån som minns, finns det ens kvar?) under nicket Statusseeker, utan att veta om att man samlade på sig status genom sin aktivitet där. Jag valde det helt enkelt för att Status Seeker var en av mina favoritlåtar med Dream Theater.

2. Jag har varit aktiv i Djurens Rätt och var länge både skolombud och även kontaktperson för en tid.

3. En gång blev jag uppringd av en arg äggproducent efter en insändare om äggindustrin i min lokala tidning. Han var väldigt upprörd över att jag "spred lögner" i tidningen. Samma insändare genererade ett samtal från en ekofarmare som berömde mig för det jag skrev. Den arga äggproducenten är känd här i trakten för att vara allmänt koko i huvudet.

4. För många år sedan kunde jag (och mina syskon) alla repliker i filmen Kickboxer (med Jean Claude van Damme) utantill.

5. Jag står som toppkandidat för "mitt parti" till kommunfullmäktige i år. Partipolitiken kommer jag dock försöka hålla så långt borta från bloggen som möjligt.

6. Jag har skräck för journalister som ringer till mig, vilket rimmar illa med att jag står som nummer ett på en valsedel. Jag intalar mig själv att jag snart kommer att vänja mig. :-)

7. Mitt nylle har varit med i den lokala tidningen rätt mycket den senaste tiden.

5 kommentarer:

Monika Häägg sa...

Grattis! Trevligt! Alltid kul med lite credit för det man gör!

Titti sa...

Visst är det. :-)

Zachan sa...

De där sju sakerna skulle jag gärna läst i alla fall =)

Titti sa...

Jag får kanske klura lite och uppdatera inlägget. :-) Några saker kan jag nog komma på om jag anstränger mig lite. Jag känner mig dock lite stressad just nu. Jag skulle kunna nämna orsaken till det som en punkt. :-)

Anonym sa...

Vad spännande med valet till kommunfullmäktige! Hoppas att folk röstar rätt i din kommun då, så att du kommer in.

Related Posts with Thumbnails