måndag 6 september 2010

Bokbloggsjerka 3-6 september

Veckans fråga lyder:

HUR MÅNGA BÖCKER HAR DU PÅ DIN ”ATT LÄSA HYLLA”?


Massor, alldeles för många för att jag ska orka räkna dem. För inte så länge sedan jag gjorde jag just det och då kom summan upp till 250 olästa böcker här hemma. Det var ett tag sedan. Jag har visserligen läst en hel del av dem sedan dess men många nya har också tillkommit. Att räkna dem igen det gör jag inte. Tilläggas skall att jag dessutom har väldigt många böcker nedpackade, och det är inte bara läst böcker som ligger i dessa kartonger. Jag försöker dock att hålla nere på bokinköpen och mitt tre månader långa köpstopp förhindrade förhoppningsvis att det redan stora antalet olästa böcker inte blev ännu större. Men som sagt så vet jag ju inte.

6 kommentarer:

Hanneles bok-paradis sa...

jag vågar inte ens svara :)

Emmas Bokhylla sa...

Har i Tanzania har jag cirka 45 olasta bocker, hemme i Sverige talar vi om olasta-lador-med-bocker...

Titti sa...

Det är ju skönt att man inte är ensam bokmissbrukare i alla fall. :-)

Läst, sett & hört sa...

jag har jättemånga olästa böcker i min bokhylla. men det känns som en säkerhet. och jag har köpt dem av ett skäl och vill inte gallra. det händer att jag plötsligt plockar fram en sådan bok och läser och gläder mig åt att jag hade den när jag behövde den

Gothique sa...

Jag uppskattar att jag har mellan 200-250 olästa böcker i mina hyllor. Började göra en lista men fick avbryta eftersom jag fick konstiga fysiska reaktioner av det. Jag trodde att jag höll på att bli sjuk, men min sambo menade att det nog var ångest. ;)

Titti sa...

Gothique: Haha, vad härligt!!! Ja, inte kul att att må dåligt förstås, jag menade inte så. bara det att vi boknördar är så himla lika. Min sambo brukar också komma med lite konstiga påståenden. :-)

Related Posts with Thumbnails