måndag 6 september 2010

Kulturfyran

1. Vilken bok ska du läsa härnäst?
Jag har precis påbörjat Karl Ove Knausgårds Min Kamp. Andre bok.

2. Vilken musik lyssnar du på mest för tillfället?
Just nu är det nästan bara Kamelot. Min familj skulle nog vilja påstå att jag är smått besatt av dem och ja det stämmer nog. Jag ser så sjukt mycket fram emot deras skiva Poetry for the Poisoned att det nästan inte går att tänka på annat. Inte ens läsning. Ja ni läste rätt! Dessutom har dom stängt ner mitt nya hem på internet, KamForum, och jag är inte den enda som lider av svår abstinens att inte få diskutera detta underbara band med andra fans runtom i världen. Och för att göra det hela värre så har allas vår favoritgutt Roy Sætre Khantatat gått och blivit sjuk så här dagarna innan deras Nordamerikaturné ska gå av stapeln och han har tvingats att åka hem till Norge och vi är alla naturligtvis oroliga över vår favoritsångare. Dessutom driver jag Kamelot Sweden, en fansite på MySpace, så det är mycket Kamelot i mitt liv just nu kan man säga.

3. Vilket tv-program tänker du se härnäst?
Det kanske inte räknas som tv-program men jag har nyss, som ni vet, införskaffat Twin Peaks Definitive Gold Box Edition. Igår tillagades en körsbärspaj, som enligt uppgift ska vara originalreceptet och den inmundigades i samband med ett par avsnitt. I övrigt ska jag väl försöka att komma ihåg att titta på Babel nu när det kör igång inför hösten igen. Annars finns ju SVT Play som tur är..

4. Vad betyder hösten för dig? Gillar du hösten eller gillar du inte hösten?
Jag älskar hösten. Visst, jag tycker om sommaren också men det kan bli lite väl höga temperaturer tycker jag. Det är därför jag alltid är en blekfis, jag skyr solen. Men en solig höstdag med alla vackra färger och härliga, lite svala luft är underbar. Dessutom kan man med gott samvete stanna inne och läsa en bok.

2 kommentarer:

Hanneles bok-paradis sa...

visst är hösten en vacker årstid

Pia sa...

Jag håller med om att det är lite skönt att man kan sitta inne med gott samvete på hösten. På sommaren känner man att man "måste" utnyttja varje minut till att vara utomhus.

Related Posts with Thumbnails