tisdag 14 september 2010

Skrivpresent

Den här vackra skrivboken och pennan fick jag i present av min sambo när jag hade kommit in på skrivarkursen.

Första uppgiften är inlämnad. Känns verkligen kul att ha kommit igång men samtidigt väldigt nervöst att lämna in en uppgift och veta att alla andra kursare ska läsa det jag har skrivit. Som tur är så är alla andra lika nervösa de och det är ju en liten tröst. Uppgiften för nästa vecka borde komma under eftermiddagen och jag ser fram emot att sätta igång med den.

3 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Intressant. Gillar du att skriva med blyerts? Själv får jag klåda och skrivkramp vid bara tanken; det är definitivt svart bläck som gäller (ja, alltså eller kulspetspenna då, som man oftast har).

Men väldigt trevlig skrivbok.

Titti sa...

Jag har inga som helst problem att skriva med blyerts. Och om man ska skriva exempelvis dikter så blir det ett väldigt kluddande annars. Men blyerts är det bara att sudda och skriva om. Och det gör jag ofta när jag skriver just dikter. Den perfekta formuleringen vill ju inte alltid komma vid första försöket. Inte för mig i alla fall.

Anonym sa...

Väldigt snygg skrivbok måste jag säga! Dim sambo verkar ha mycket god smak. :)

För övrigt så är jag som Vixx och får klåda och skrivkramp bara av tanken att skriva med blyerts. Fast de tverka rju rätt praktiskt att slippa sitta där med tippexflaskan i högsta hugg förstås...

Related Posts with Thumbnails