måndag 25 oktober 2010

Förlag skickar porr till mig!


Nu ser ni framför er hur undertecknad öppnar en försändelse med pornografiskt innehåll va? Och här sitter jag istället med en sprillans ny bok om kyrkor som ni ser på bilden här ovan. För det är nämligen så att innehavaren av denna blogg har en böjelse i form av intresse för gamla kyrkor. De får gärna ligga i ruiner, men kyrkor som fortfarande står kvar gillar jag ju såklart också. Jag är inte det minsta religiös, men som historiska monument fascineras jag av kyrkor.

Så när jag hämtade posten idag och upptäcker den här boken så är det lite som att förlaget har skickat porr till mig. Bilderna! Jag säger bara bilderna! Det är porr för en fil. kand i arkeologi!

7 kommentarer:

Ingrid sa...

Just den boken har jag också funderat på. Dalby kyrka är ju en av de mest kända här i Skåne- den boken hoppas jag att du skriver om- du är ju insatt i ämnet!!

Pål Eggert sa...

Gamla kyrkor är fina och intressanta att se på. Förstår dig helt och fullt.

Bokomaten sa...

Hahahahahhaah, du kommer få massor med klick till den här rubriken.:) Jag gillar också gamla kyrkor förresten, mysigt att åka runt och titta på på somrarna när det är fint väder.

Titti sa...

@Ingrid: Det kommer jag säkert att göra. Valde ju att skriva min c-uppsats om ett par medeltida kloster så boken är ju en riktig fullträff från förlagets sida kan man säga. Jag har alltså inte efterfrågat denna bok som recex själv.

@Pål: Visst är de!

@Bokomaten: Hehehe! Det är liksom det som är meningen.
Jag brukar tycka att det är så himla svårt att få till en bra rubrik men nu tycker jag nog att jag lyckades rätt bra. :-D

Petter sa...

Jag är rätt förtjust i böcker om gamla svenska kyrkor.
Även om jag tycker att den ena boken om gamla kyrkor är den andra rätt lik.
Men med arkeologiska kunskaper så är skillnaderna säkert tydligare.

Vixxtoria sa...

Om det här är din definition på porr så får jag ju en del idéer om vad jag kan skicka i present till dig. (En sten från kryptan, kanske?)

Titti sa...

@Vixxtoria: Skulle du verkligen!?!

Related Posts with Thumbnails