onsdag 20 oktober 2010

Men åh varför går det så trögt!

Jag har varit bortskämd med ett riktigt bra flow så nu känns det såklart inte roligt när det är borta. I-landsproblem, jag vet! De där 50 000 orden innan månaden är slut kan jag nog se mig i stjärnorna om. Men det går framåt i alla fall. 150 sidor är manuset uppe i nu. Exakt, precis på pricken 150 sidor.

Och från och med nu tänker jag fokusera på just antal sidor och inte antal ord. Hejdå ordstress!

3 kommentarer:

Queen H sa...

150 sidor, det är ju asbra! Eller som grabbarna på pendeln skulle sagt, Fett bra :)
Tänkt om jag kunde få ändan ur istället för att flänga omkring som en tok hela dagarna.

Vixxtoria sa...

Men är det orden och sidorna som är det viktiga? Eller är det att du kommer fram till slutet på historien?

Jag läser nu en ruskigt bra (eller okej i alla fall, och intellektuell och liksom så där "objektivt bra") bok på 126 sidor, om det kan trösta dig lite?!

För övrig har du ju bara utnyttjat 2/3 av månaden. Jättemycket tid kvar! :-)

Titti sa...

Det viktigaste är ju såklart att jag kommer framåt i handlingen och att jag kommer till slutet. Och det gör jag ju! Jag tror att de där 50 000 orden som jag satte som mål har stressat mig alldeles i onödan och det är därför jag slänger det målet åt skogen nu. Jag deltar ju inte i NaNoWriMo ju så jag har ju inte den pressen på mig. Ibland är man bra dum! :-)

Jag läste den riktigt bra roman på 98 sidor för inte länge sen.

150 manussidor är nog inte så dåligt i alla fall. SKulle tro att jag kommer att landa på kanske 50 sidor till innan jag är "klar". Det kommer garanterat att bli fler sidor när jag går igenom mitt manus och skriver om. Det finns en hel del som jag måste "brodera ut". Jag är i alla fall väldigt nöjd med att ha fått ur mig så pass mycket av min story hittills. :-)

Nu ska jag ägna kvällen åt politiska samtal. *svettigt*

Related Posts with Thumbnails