tisdag 19 oktober 2010

Segt...

Just nu går det ganska segt att skriva. Igår blev det "bara" 4-5 sidor och hittills idag har jag bara lyckats prestera 2 sidor. Jag befinner mig på en plats i texten som (för mig) är väldigt svår att formulera och jag vet inte riktigt hur jag ska gå vidare. Orden flödar inte direkt. Jag måste nog fundera lite mer på den här scenen och göra ett försök senare i eftermiddag igen. Kanske har det lossnat då.

Nu ska jag gå till Apoteket (som inte heter Apoteket längre) och köpa Alvedon och bunkra upp med lite mer halstabletter. Igår fick jag ruskigt ont i halsen och jag har legat vaken halva natten med min onda hals och en huvudvärk som hette duga och så lite feber därtill.

2 kommentarer:

Bokomaten sa...

Vet inte om jag tycker du ska anklaga dig själv för att "bara" ha presterat 2 sidor innan klockan 11 på förmiddagen. Jösses.. =)

Titti sa...

Det kanske lät lite dumt ja.. Men det beror ju på vad man jämför med. :-) Jag brukar ha skrivit betydligt fler sidor än så. Och så här trögt tror jag inte att det har gått förut. Jag blir så stressad när det inte flyter på lika bra som det har gjort de andra dagarna...

Related Posts with Thumbnails