lördag 30 oktober 2010

Till Vixxtoria!

Jag glömde helt bort att skriva en mycket viktig sak när jag besvarade frågorna inför bokbytet! Ich bin Vegetarier! Tänk om jag glömt att upplysa dig om detta och hela paketet var fullt med ölkorv eller liknande. Puh! Så, nu kan jag andas ut. Trevlig helg!

Jag är dock inte vegan längre som jag var när Enligt O skulle försöka komponera ihop paket till mig. Så jag hoppas det gör det lite lättare för dig. Har du frågor så kan du ställa dem här nedan. :-)

10 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Äsch, ölkorvspaketet tuggade jag i mig alldeles själv i förrgår. :-)

(Jag tar alltid för givet att folk som gillar naturgodis är vegetarianer. Det har inte slagit fel hittills. :-)

(Eller rättare sagt så fick det där med gelatinet och mjölksockret mig att misstänka det starkt.)

Titti sa...

Åhå, så det finns en koppling mellan naturgodis och vegetarianism menar du? Kanske är det så att "vi" gillar det i större utsträckning än "andra". Jag har aldrig reflekterat över detta förut, men nu när du säger det så kommer jag för alltid att fundera över om det är en fellow vegetarian jag har bredvid mig vid naturgodishyllan.

Ja jag förstod nästan att det där med nej tack till gelatingodis skvallrade om min läggning, men jag ville vara på den säkra sidan. :-)

Vixxtoria sa...

Ibland funderar jag på om det kan vara så att jag INTE är vegetarian för att jag inte gillar naturgodis...

Vixxtoria sa...

Okej, nu har jag en massa frågor. Det snurrar faktiskt i mitt huvud, om jag ska vara ärlig. Jag hade en så bra idé, men mina kolleger sabbade den (ja, idén höll helt enkelt inte för en reality check, om man säger så), och nu måste jag hitta ett annat spår.

Jag börjar med några enkla frågor:

Så gillar du eller gillar du inte överraskningar?

Och skriver du en zombiebok eller inte?

Och hur många barn har du egentligen?

Titti sa...

Oj nu blir jag riktigt nyfiken på vad det var för idé som inte höll. *s* Och du behöver för all del inte göra det så avancerat för dig. :-)

1. Jo då jag gillar överraskningar.
2. Nej jag skriver ingen zombiebok. Man jag kan kanske säga att mitt manus "suger" på mer än ett sätt. (och det är inte på ett snuskigt sätt)...
3. Jag har två barn. En pojke och en flicka. 14 och 5 år gamla. :-)

Vad mer kan jag stå till tjänst med? ;-)

Vixxtoria sa...

Jag kan berätta om idén som inte höll på ett annat ställe. Kanske kan jag ge dig ett slags presentkort i stället, vi får se ;-)

Okej, jag tackar för svaren så här långt. Nu ska jag sova ihop ett slags förslag, och jag återkommer nog om jag tycker jag behöver lite mer input. Men det är lite svårt, för jag kan liksom gå i flera riktningar, men frågan är vad som skulle vara roligast för dig.

Vixxtoria sa...

Hej igen.

Jag fortsätter fundera, men det är lite svårt det här. Jag kan komma på en massa saker som liksom verkar bra, men så vet jag inte riktigt om du kanske har läst det eller kanske inte alls vill läsa om det.

Såna där enkäter om vad man gillar och inte är på sätt och vis lite dumt, för nu sitter jag och tänker på en massa skräck, vilket ju bara är fånigt, för även om jag har läst och gillat en del, så har nog du läst mer, så det är ju ett dumt spår, tänker jag.

Men hur är det med arkeologi/historia? Gillar du såna där porrböcker om Dalby i allmänhet, och har du läst många såna, eller är det nåt spår jag kan fundera vidare på (med tanke på att jag själv har en dragning åt det hållet).

Vixxtoria sa...

... och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra med att du inte gillar Nesser. Ja, jag tänker ju inte skicka Nesser till dig, men en massa andra som jag tycker är bra påminner mig själv om Nesser, men det är ju inte meningen att de ska påminna _dig_ om Nesser...

Suck. Men jag har strukit fläsksvålarna från listan på snacks i alla fall. Och det är flera dagar kvar till söndag. Och nätter.

Titti sa...

Åh men kära Vixxtoria, gör det inte så svårt för dig! Du kan skicka vad som helst förutom Nesser till mig. Skicka något som du själv skulle vilja läsa vet ja.

Jag har också en hel del att ta igen vad gäller klassiker. Exempelvis Jane Austen, Karin Boye, Ivar-Lo, Thomas Mann, Evelyn Waugh, Henry Fielding (Tom Jones skulle jag vilja läsa), Victor Hugo, Hemingway, Grahame Greene.

Jag har läst någon bok av Austen men det var väldigt länge sedan. Övriga har jag aldrig läst men vill läsa.

Oavsett vad du väljer för bok så är jag säker på att det passar jättebra!

Jag håller med om att det inte är lätt alls att välja. För oavsett hur detaljerade läslistor man än har så kan de inte täcka in alla böcker man har läst någon gång i sitt liv. Jag kan bara hoppas att du inte har läst det jag valt ut till dig *håller tummarna* :-)

Ta nu ett djupt andetag...och så ska du se att det löser sig. :-)

Vixxtoria sa...

Äsch, jag låter mer neurotisk än vad jag är. Och så har jag rätt ont om tid att gå runt i affärer, så jag försöker alltid tänka mig till vad jag ska skaffa när jag väl kommer utanför dörren. ;-)

Men något typ klassiskt är inte så svårt att skaka fram. Det är många där som jag inte heller har läst (Tom Jones verkar väldigt tjock, och frågan är om man får lön för mödan när man läser den?).

Related Posts with Thumbnails