torsdag 28 oktober 2010

Världens bästa barnbok!

Jag kom faktiskt ihåg att titta på Babel ikväll. Efter kvällens program så flyttades Erlend Loe definitivt upp på min lista över författare som jag måste läsa. Dessutom kallades Loranga, Masarin och Dartanjang för "Världens bästa barnbok"!! Jag kan inte annat än att hålla med. Som jag älskar den boken. Eller böckerna rättare sagt. Här kan ni läsa vad jag skrev om den där heltokiga familjen för ett tag sedan. Enligt O tycker det är pinsamt att hon inte läst den ännu. Äsch då! Det är inte för sent att rätta till. Och skulle du inte vara tillräckligt knäpp för att tycka om den så är det väl inget att vara generad över? ;-)

3 kommentarer:

Annelie sa...

Jag var just inne på Enligt O och läste diskussionen om Loranga. Det framkallar tydligen starka känslor, liksom Karlsson på taket. Personligen har jag jättesvårt för Karlsson och klarar inte av Loranga när han dyker upp på tv, så för min del gissar jag att boken inte heller kommer att tilltala mig :-)

Titti sa...

Oj, har det blivit en diskussion om det hela? Det måste jag såklart läsa. :-) Nej, men det är väl tur att vi alla gillar olika saker här i livet.

Annelie sa...

Ja, visst är det!

Related Posts with Thumbnails