07 september, 2010

Dessa jä**a troll!

Den här bokbloggen har funnits i lite mer än ett år. Hittills har jag varit förskonad från elaka kommentarer från mindre trevliga personer, eller s.k. troll. Men nu har det hänt. Vad jag inte kan begripa är varför man måste skriva/säga otrevliga saker? Har man inte något bra/trevligt att säga så kanske man ska vara tyst. Men okej, om man är ett troll, så är det just det man vill. Men det är så onödigt tycker jag. En diskussion om det jag skriver om här på bloggen välkomnas. Men rent av tarvliga kommentarer är så onödiga. I nuläget måste jag granska och godkänna varje kommentar som ni lämnar här på bloggen. Jag kommer fortsätta ha det så. Förhoppningsvis stävjar det de värsta trollen. Samtidigt kan jag inte låta bli att känna lite tacksamhet inför trollen som lägger ner tid på att skriva såna där otrevliga saker. Det måste ju betyda att min blogg har vuxit sig såpass stor att den når ut till en relativt stor publik och med det så hittar också trollen hit. Dessutom ser jag det som en övning inför mitt framtida författarskap. När min första bok kommer ut så kommer den inte bara att väcka positiva reaktioner. Att hysa sådana tankar vore orealistiskt. Jag har nu fått en försmak i hur det kommer att kännas att få höra negativa saker om min person. Tack vare trollen här har jag fått öva mig i att ta emot sådana dumma kommentarer och sedan låta det hela gå mig förbi. Så tack för det.

2 kommentarer:

enligt O sa...

Alltid tråkigt med folk utan hyfs!

Jossan sa...

Min bror tex skulle ha sett det som något otroligt positivt med taskiga kommentarer, just för att, som du skriver, det innebär att du har många läsare. Grattis! :)

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...