18 oktober, 2010

Biblioteksbesök

Barnböckerna vi lånat på bibblan skulle lämnas tillbaka idag. Dottern hittade naturligtvis en hel del andra böcker att plocka med sig hem. Hon har inga som helst problem att hitta böcker hon vill låna. Jag får begränsa henne med tanke på att jag måste orka bära hem böckerna också.

Trots att jag inte hade tänkt att låna några böcker själv så fick jag med mig två böcker i alla fall. Coraline av Neil Gaiman som jag velat läsa ett bra tag och 1001 böcker du måste läsa innan du dör av Göran Hägg. Dessutom har jag reserverat några böcker; Syndaflodens år av Margaret Atwood, Hetta av Ian McEwan och Den stora förnekelsen av Anders Wijkman.

På vägen hem började det regna och det är bara kallt, kallt, kallt... Välkommen härliga läshöst!

2 kommentarer:

Zachan sa...

Göran Hägg-boken har jag här hemma. Det är dock ingen bok jag skulle sträckläsa utan ha den som inspiration och någon att jämföra sina åsikter med.

Titti sa...

Nej den boken är verkligen inte en sträckläsningsbok. Men väldigt intressant att bläddra i. Nu när den kommit ut i kartonnage kanske jag måste köpa hem den vid tillfälle.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...