lördag 8 januari 2011

Dessa googlingar

Gick igenom sökorden på Google Analytics. Någon har sökt på kombinationen "hårdrockare boknörd" och spenderat hela 2 minuter och 48 sekunder på min blogg. Jag hoppas besöket var trevligt. Välkommen åter!

Tyvärr vet jag dock inte så mycket om Jonas Jonassons sambo, så personen som sökte på det får leta information någon annanstans.

Och sen var det ju inte jag som var oskuld vid 32 års ålder. Det var huvudpersonen i en bok jag läste för inte länge sen. Om man nu inte kan hävda att mina två barn tillkommit vid jungfrufödslar. Det måste vara rekord. Ligger lite lågt med det dock, skulle ju bli världens ståhej om det kom ut.

Något recept på granskottsmarmelad har jag inte heller. Och jag har faktiskt inte provat än så jag kan heller inte rekommendera det. Men ni hittar det i kokboken Ät hälsosamt. Tänk ekologiskt av Kenneth Oker Blom. Om jag kommer ihåg så ska jag prova det till våren så kan jag skriva några rader om det då så ni vet om det är värt att prova eller inte.

Slutligen, nej jag har tyvärr inga tips på fusk till pusselkuber. Men passa dig så du inte har hittat en sån där som figurerar i The Hellbound Heart av Clive Barker. You're in for one helluva ride, I'll tell you that!

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Ja, som det kan bli med sökorden - jag upphör aldrig själv att förvåna mig... men granskottsmarmelad låter klart annorlunda. Nu får du allt lägga upp ett recept (granskott var det väl- inte grankott? :-) :-)

Titti sa...

Haha! Nej något recept på kottmarmelad har jag nog aldrig sett. Det verkar lite svårsmält. :-)

Linnea sa...

Är du hårdrockare? ;)

Titti sa...

He! Har det lyckats undgå någon? ;-)

Related Posts with Thumbnails