måndag 3 januari 2011

Läslistor

Ser att en del bokbloggskollegor redan publicerat en läslista med utlästa böcker under året. Någon till och med med två titlar på. Herre min je vad ni läser! Jag som är nöjd över att ha återupptagit den där romanen av tegelstenskaraktär (562 sidor). Kommer nog dröja ett litet tag till innan den är utläst. På utrikiska är den dessutom. Och jag snackar inte engelska. För er som hängt med ett tag och vet vilken eller vilka böcker jag läst på andra språk än svenska och engelska kan nog lista ut vilken bok det är. Jag vågar inga skriva det rakt ut, för då är jag rädd att det kommer låsa sig för mig igen. Läslista med 2011 års lästa böcker kommer här på bloggen också så småningom. Ni väntar med spänning, eller hur? *s*

4 kommentarer:

Bai sa...

Eg har heller ikkje lese ut den første boka i år, endå, viss det er ei trøyst. Vi får ta dei andre igjen med nokre lettlesne lefser, seinare.

Titti sa...

Det tycker jag låter som en mycket bra strategi. :-)

Hanneles bok-paradis sa...

tja, ingen idé att stressa :)

Titti sa...

Nej det är ju inte det. Nu har jag ju inte avlagt något nyårslöfte men det kanske skulle vara ett, att inte stressa med läsningen. Tids nog kommer man ju till slutet.

Related Posts with Thumbnails