fredag 7 januari 2011

Nu har jag bestämt mig

Jag ska ta en paus från mitt romanmanus ett tag. Under tiden ska jag tillbringa lite kvalitetstid med mina noveller. Jag har några som måste redigeras. Och så har jag en som jag har velat skriva ett tag men ännu ej satt på pränt.

Dessutom för första gången i mitt skrivarliv (om man inte räknar den där tävlingen jag skickade in en novell till och något taffligt försök att skicka in en riktigt sopig novell till en tidning för femton år sen) har jag vågat mig på att skicka ett av mina alster till en person utanför familjesfären. Nervöst, rent ut sagt. Riktigt nervöst. Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig för respons på novellen jag skickade, men jag blev riktigt glad över synpunkterna som jag fick och som jag verkligen ska ta till mig. Idag känner jag mig lite mindre sopig i mitt skrivande. Tack!

3 kommentarer:

Sara sa...

Klokt gjort - både att låta någon läsa och att ta en paus och syssla med något annat, för att få lusten tillbaka.

Vixxtoria sa...

Jag är hemskt glad för förtroendet (som sagt), och kan försäkra dig att du är rätt osopig. :-)

Spännande att du fått inspiration!!!

Titti sa...

Det var nog bland det klokaste jag gjort på sista tiden. Det var bra att få någon annans syn på det hele.

Inspirationen räckte till att skriva ett helt första utkast av novellen. Jag började på den för flera månader sedan men det ville sig inte riktigt. var osäker på formen. Men nu lossade det ju tydligen. Känns riktigt kul.

Related Posts with Thumbnails