21 januari, 2011

Månadens bloggtips i Vi Läser

I senaste numret av litteraturmagasinet Vi Läser är min blogg "Månadens bloggtips". Inte dåligt. Tyvärr kan jag inte avslöja vad de skriver om mig eftersom jag själv inte har läst vad de skriver om mig. Förhoppningsvis dyker mitt utlovade gratisexemplar av tidningen upp i min brevlåda inom en snar framtid. Samtidigt vill jag önska alla eventuella nya läsare varmt välkomna till min blogg.

12 kommentarer:

Sara BE sa...

Åh, så kul! 2011 blir ditt år, ser det ut som! :)

Titti sa...

Året börjar ju onekligen bra. :-)

Metta Karlsson sa...

Jag uppmärksammade detta, kan skicka över en bild på twittter ikväll

Titti sa...

Ja gör gärna det! Tack!

Anonym sa...

Kul! :)

Amy sa...

Jag fick mitt ex i brevlådan igår men har inte hunnit läsa den än. Sparar den till ikväll, med en kopp te och ngt gott inom räckhåll. =)

Hanna sa...

Kul!

Monika Häägg sa...

Så kul!Då är du verkligen uppskattad!

Liselotte sa...

Jag läste om din blogg i nyaste numret av Vi Läser, (kom igår), och nu måste jag få gratulera! Det måste kännas roligt! Jag tycker att du är värd att uppmärksammas och hoppas att du får många nya läsare!:)

Titti sa...

Tack för alla glada utrop! Känns verkligen roligt att de uppmärksammar. När det känns som motigast är detta den allra bästa medicinen. :-)

Anonym sa...

Gratulerar till uppmärksamheten. Alltid lika trevligt när intelligenta och underhållande bloggar blir omskrivna:-)

...med näsan i en bok... sa...

Vad häftigt! Grattis!

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...