onsdag 13 januari 2010

Det här med läsning

Förra året var verkligen ett rekordår med över hundra lästa böcker. Det var ett roligt men jag upplevde också en slags lässtress som väl inte kan vara av godo? I år har jag inte något sådant mål mer än de 20 000 sidorna som är Maritas utmaning för i år. Det ska bli kul att se när på året det målet är uppnått. För i år ska jag försöka att läsa i ett lite lugnare tempo. Samtidigt finns det ju så fasligt många böcker som man skulle vilja läsa. Hur ska man hinna med? Det är väl bara att inse att man aldrig kommer att hinna med att läsa alla böcker som man vill. Får vara glad för de som faktiskt blir lästa istället.

3 kommentarer:

Annika sa...

Tack för titten i bloggen och kul att du gillade min bok "De kallar oss Indianer".

Jag har en ny bok ute, "Kvinnan i Klippan". Inte indianer den här gången utan vår egen spännande forntid. :)

Skall kolla runt i bloggen.

Hellre barfota än boklös sa...

Den boken verkar intressant. Är ju själv utbildad arkeolog så sånt är alltid intressant. Ska även hålla utkik efter den andra indianboken som du nämnde i din blogg.

Marita sa...

Jag känner inte heller någon lässtress och gjorde inte förra året heller fast jag nog också tog ett slags rekord i antal lästa böcker. Just nu läser jag massor känns det som men det är nog för att barnen ochså läser så vi har samma mål med vår tid.

Related Posts with Thumbnails