tisdag 19 januari 2010

Vad ska jag välja nu?

Jag har precis läst ut ett recex som var rätt äcklig faktiskt. Monsterbiff till middag? av Torbjörn & Ylva Esping. Släpps i slutet på månaden så recension kommer senare. Men nu står man ju i valet och kvalet vad nästa läsprojekt ska bli. Jag har ju några att välja på om man säger så. Men det lutar väl åt att det blir till att läsa lite mer i Sketches by Boz av Charles Dickens. Jag har läst lite då och då i boken eftersom den består av många kortare texter. Eller så kan jag helt enkelt låta bli att läsa en bok och lyssna på lite bra musik istället. Svensk bokhandels katalog kan få bli min lektyr idag. Men det var längesen det gick en hel dag utan att jag läste i en bok så vi får se hur det går framåt kvällen.

3 kommentarer:

Torbjörn Esping sa...

Hoppas recensionen blir smakligare än innehållet i Monsterbiff till middag?

Andasin sa...

Haha ja "Sketches by Boz" den ska jag börja med nu i veckan. Den såg så liten ut när jag beställde den, tunn pocket såg det ut som.... hihi.. inte riktigt kanske ;)

Hellre barfota än boklös sa...

@Torbjörn: Nej då ingen fara. Bokens innehåll stärkte bara min övertygelse om den vegetariska kostens förträfflighet.

@Andasin: Den innehöll några sidor ja... Men fördelen är att texterna ju är korta och man kan läsa lite då och då. Det är ju ingen roman. Texterna är intressanta nedslag i det viktorianska London. Fast även om den är bra ser jag fram emot att börja med Nicholas Nickleby snart.

Related Posts with Thumbnails