26 augusti, 2010

Att skriva en roman

Nu har jag äntligen på allvar börjat planera upplägget på den där romanen som jag haft i huvudet en längre tid. Det känns väldigt roligt men samtidigt poppar den där inre kritikern upp direkt och skriker åt mig att det inte ens är någon idé att försöka för det kommer bara bli skit i alla fall. Kanske har den där inre kritikern rätt. Eller så har den fel. Det får framtiden utvisa.

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Den inre kritikern har alltid en hög röst- jag tycker inte att man ska låta sig påverkas så mycket - skriv på- låt någon annan (betrodd person :-) läsa och lämna kritik/goda råd. Man ska följa sitt hjärta och göra det man brinner för- då brukar det gå bra (även om man får vara envis). Lycka till, Titti.

Amy sa...

Jag tycker att du ska be den kritikern att vara tyst och så börjar du skriva på din roman! Någon måste ju våga!

Linnea sa...

Tro på dig själv! :)

Bokomaten.. sa...

Den har fel, fel, fel!!! Även om det inte blir något mästerverk, eller ens kanske färdigt så försök och skit i kritikern, säger jag.:) Vore ju jätteroligt att se hur det går och OM det inte lyckas hela vägen så strunt samma.. du har i alla fall påbörjat och då kanske det lyckas någon annangång, längre fram!

Titti sa...

Gud vad ni är gulliga! Ni anar inte vad glad jag blev av att läsa era kommentarer. Tack snälla ni!

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...