måndag 30 augusti 2010

NaNoWriMo

Okej. Jag har precis registrerat mig på NaNoWriMo (National Novel Writing Month). Och nu undrar jag vad tusan jag har gett mig in på??? Egentligen. För att genast få lite tröst från introduktionsmailet från NaNoWriMo: It's okay to not know what you're doing. Really. Det känns lite bättre att läsa det. Faktiskt. För jag registrerade mig utan att tänka efter riktigt ordentligt. Men det kanske man inte alltid behöver göra?

3 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Oftast tänker man nog för mycket! Det är skönt att inte analysera innan ibland!

Heja på med skrivandet!!

Annika sa...

Jag anmälde mig i fjol men var tvungen att ge upp relativt tidigt. Jag bestämde mig redan då för att jag skulle ge det en ny chans nästa år (alltså i år) så jag ska absolut anmäla mig till årets upplaga... :-)

Lycka till!!

Titti sa...

Härligt! Jag ska ge det en chans. Om jag så bara kommer halvvägs så är jag ändå en bra bit in i skrivandet. Jag tänker nog mer se det som en chans att verkligen komma igång med skrivandet istället för att bara prata om det hela tiden. Jag är visserligen bara på planeringsstadiet med romanen ännu. Men det är ju två hela månader kvar så jag hinner planera en hel del tills dess. Det känns som att jag behöver ha de stora dragen klara för att kunna maratonskriva.

Ja, Vixxtoria ibland är det nog bäst att inte tänka för mycket. Utan bara göra.

Related Posts with Thumbnails