fredag 27 augusti 2010

Twin Peaks-läsning

I mitt inlägg om mutor uppstod en väldigt rolig diskussion om Twin Peaks och tillhörande dagböcker som kom ut på den tiden det begav sig. Nu har Vixxtoria påbörjat sin omläsning av dagböckerna. Inte bara det, hon har dessutom högläsning ur The Autobiography of FBI Special Agent Dale Cooper. Lyssna själva här.

Jag ska bara läsa de sista sidorna i Sherlock-boken så ska jag också läsa TP-böckerna. Men jag lovar ingen högläsning, Vixxtoria. ;-)

För den som vill vara med på detta nörderi men inte har böckerna finns det några ex av Agent Coopers bok från Amazon här. Skynda fynda, det fanns bara några stycken för runt femtiolappen. Laura Palmer's dagbok fanns i några utföranden här, här och här.

Eftersom ingen hört av sig ännu och erbjudit mig DVD-boxen med den kompletta serien så verkar det som att jag måste köpa den själv. Av någon underlig anledning uppstod en väldigt habegär som är svår att tysta. Märkligt fenomen.

6 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Normalt gillar jag att få länkningar till min blogg, men jag vet inte... Det här behövde ju inte nödvändigtvis uppmärksammas med en sådan ;-)

Nu lutar jag mig tillbaka och väntar på att nån annan ska läsa kapitel två!

(läser du förresten Kjerstad på riktigt just nu? Åh, han är så bra!)

Titti sa...

Äsch var inte blygsam nu! Men jag kan ta bort länken om du gärna vill.

Förföraren är avslutad och fler böcker av Kjærstad är inplanerade att läsas snart.

Vixxtoria sa...

Jag har haft lite ångest hela natten för mitt uttal av "thirteen" i andra meningen. Det är bara det :-)

Du har inte hunnit skriva om Förföraren än (eller har jag kollat dåligt)? Jag tyckte den var så överväldigande, att jag var tvungen att vänta flera månader innan jag gav mig på nästa bok i serien. Men väldigt väldigt bra som sagt.

Titti sa...

@Vixtoria: Jaha du menar att någon ska läsa kapitel två! Jag förstår. Som om någon inte tyckte att det var väldigt jobbigt att läsa på svenska. Någon får väl göra ett försök...

Titti sa...

Förföraren har jag skrivit om någonstans. Kolla etikett för Kjærstad. Inlägget är ganska nytt så det ska inte finnas för långt bak om du hellre vill bläddra runt.

Vixxtoria sa...

Titti: Ja, alltså nu har du ju läst (påstår du, innan uppladdningen så svävar vi ju alla lite i ovisshet), men det finns ju fler nördar därute. De måste väl också bidra om de ska få smaka körsbärspaj och se på film, eller?

Related Posts with Thumbnails